måndag 29 juni 2009

Vår beresta hund

DSC01406

Cleo, vår lilla Jack Russel valp är nu 11 veckor och har redan åkt ca 1 200 km i bil och mer lär det ju bli med tanke på att både husse och matte gillar att röra på sig.

Det kommer att bli många turer till Sälen plus att både husse och matte att det vore skönt att sitta någonstans på franska rivieran med ett glas rosévin i handen. Hmmm, det kommer ju att innebära en vaccinationsspruta för Cleos del eftersom att alla hundar som skall resa i Europa måste vara vaccinerade mot olika sjukdomar.

IMG_5668

Förförra veckan skjutsade Cleo både sonen och frugis till deras AC/DC-konsert på Ullevi i Göteborg. Om några veckor är det dags för bilfärder igen och då får nog Cleo stanna hemma eftersom att både matte och husse skall gå och kolla på en gammal tant som sjunger.

DSC01408

Husse stannade mitt på bron över Västerdalälven när han åkte hem från Sälen för att ta en bild. Det var fantastiskt vacker då.

1 kommentar:

  1. Hon är cool, Cleo och det är väl snarare 190 mil hon åkt redan....
    Tyvärr är det flera sprutor hon behöver för att vara skyddad mot rabies och hela proceduren tar typ 6 månader men det fixar sig innan nästa sommar.

    SvaraRadera